Conditii de cazare

Oaspeții noștri au asigurat un loc de parcare în curtea casei, care se inchide pe timpul nopții, autoturismele fiind în siguranță . Oferim cazare in camere cu pat matrimonial și baie proprie.
În camere, băi, holuri, terase, bucătărie , sala de mese NU se fumează . Se poate fuma in gradina casei.

Nu functionăm în regim de cabană ! Din respect pentru confortul, liniștea și siguranța oaspeților noștrii, în incintă nu se acceptă gălăgie și / sau petreceri de orice fel, nici deranjarea în orice fel a celorlați oaspeți .Utilizarea facilităților de la bucatarie si a grătarului se face fără deranjarea celorlați oaspeți in intervalele de timp descrise mai jos.

Nu se acceptă șederea – în incinta casei sau în grădină – ale altor persoane decât cele cazate la noi.
Pe tot parcursul sejurului, unde este cazul, familiile sunt rugate să -și supravegheze și să își însoțească copii permanent evitând riscul de căderi, loviri, accidentări etc. Vă mulțumim pentru înțelegere !

Toate camerele casei Camelia sunt camere duble dotate cu paturi matrimoniale pentru două persoane.
Unele camere au in plus și pat suplimentar sub formă de sofa sau pat extensibil.

Prețurile afișate sunt pe cameră , pentru servicii de cazare și un numar de două persoane.
În cazul cazării unui număr mai mare de două persoane la prețul camerei se adaugă tariful patului suplimentar afișat pe site
Accesul la sala de mese si bucătărie este permis intre orele 6:30-11:30 si 13:00 – 22:30.
Accesul și utilizarea grătarului se pot face între orele 12:00-20:00 ( folosind lemne și cărbuni pe care îi aduce fiecare utilizator)
Ora de check in este 14:30 ora de check out este 10:30.

Pentru perioada 1 iulie – 31 august se primesc rezervări pentru un număr minim de trei nopți de cazare
Pentru perioada 1 iulie – 31 august pentru rezervările făcute se va achita un avans de 30% din valoarea sejurului.

Camerele 1 si 2 – la etaj – Camere Duble Superioare – Queen – cu baie proprie ( cabina dus ) si acces in baie din cameră .
Au in dotare pat dublu matrimonial si pat suplimentar – sofa extensibila – Pot dormi maxim 3 persoane (2+1pat suplimentar)

Camerele 3 si 4 – la etaj – Camere Duble Superioare – Queen – cu baie proprie fiecare ( cabină duș ) cu acces in baie din camera.
Au in dotare pat dublu matrimonial si pat extensibil. Pot dormi maxim trei persoane ( 2 + 1 pat suplimentar )

Camera 5 la parter – Camera Dubla Delux – King – cu balcon si vedere spre grădină, cu baie proprie ( cabină duș ) cu acces la baie din cameră .
Are in dotare pat dublu matrimonial și pat suplimentar – sofa extensibilă – Pot dormi 3 maxim 4 persoane : 2 adulti si un copil mare sau doi copii mai mici sau 3 adulti

Camera 6 la parter – Camera Dubla Delux – King – cu vedere spre grădină – cu baie proprie ( cabină duș ) cu acces la baie din cameră .
Are in dotare pat dublu matrimonial și pat suplimentar – sofa extensibilă – Pot dormi maxim 4 persoane 2 adulti si doi copii sau 3 adulți și un copil

Camera 7 la parter – Camera Dubla Mica ( Economy) cu baie proprie ( cabină dus ) cu acces la baie din camera.
Are in dotare pat dublu matrimonial – Pot dormi maxim 2 persoane

Camerele sunt curate, complet mobilate,au in dotare televizor cu ecran plat, programe grila UPC, Internet Wi-Fi, prosoape si lenjerie de foarte buna calitate.

La parterul Casei este bucataria – dotată și utilată iar in continuarea acesteia este sala de mese.
Oaspeții nostri au acces la bucătărie pentru servirea micului dejun sau prepararea de cafea, ceai, salata. Nu se poate găti extensiv!

Pe lângă veselă , vase si ustensile in dotarea bucatariei avem aragaz, filtru pentru cafea, prajitor de pâine ,cuptor cu microunde, frigidere incapatoare – cu congelator – unde puteti să păstrați alimentele Dumneavoastra în condiții de foarte buna igienă.
Sala de mese are deschidere spre gradina cu măsuțe , băncuțe , scaune, umbrele si grătar
Nu se pot depozita alimente decât în frigiderele puse la dispozitie.

Pentru clipe de relaxare de unde puteți să ascultati susurul pârâului Sovata sau ciripitul păsărilor, inconjurati de flori si copaci umbroși, vă invităm să petreceți clipe relaxante în gradina noastră .. .Poate veniți să colindați împrejurimile locului sau doriți să mergeti la tratament…indiferent de alegere, vă așteptăm cu drag și ne dorim să vă asiguram o ședere plăcută .. .

en_GBEN
ro_RORO en_GBEN